*Başlıca Hizmetlerimiz

  • *Tabela sökme
  • *Bina dış cephe sökme
  • makina sökme
  • hurda  sökme
  • *Eski hurdaları sökme
  • alüminyum dış cephe sökümü

gibi bir çok alanda hurda karşılığı ya da anlaşarak sökme işlemi yapmaktayız.

BAYTAR Metal Hurda olarak İstanbul demir çelik hurdası,metal hurdası,kablo hurdası,eski eşya hurası alanında hizmet vermekteyiz.
BAYTAR Metal Hurda firması olarak hurdacılık sektöründe en iyi hizmeti sunmak üzere faaliyet göstermekteyiz.
Firmamız yılların vermiş olduğu tecrübe ve bilgi ile işlemlerinde en iyiyi siz müşterilerine sunmak için uğraş göstermektedir.
BAYTAR Metal Hurdafirmamız olarak en fazla önem verdiğimiz konu müşteri memnuniyeti olmaktadır.
Sizlerin en kaliteli hizmeti alması ve sorunlarınızın çözülmesi konusunda çok hassas davranan firmamız bu nedenle çok ilgi görmektedir.
Ayrıca bu başarılı hizmetlerin uygun fiyatlar ile size sunulması da önemli bir amacımız olmaktadır.
Sektörde çok fazla ilgi gören firmamız fiyatları ve kaliteli hizmetleri ile her zaman fark yaratabilmiştir.
Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.


Yayınlanan İstanbul Geri Dönüşüm Hurda Toplama Merkezleri Takip edilen Ümraniye, Ümraniye Adem Yavuz Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Altınşehir Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Armağan Evler Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Aşağı Dudullu Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Atakent Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Atatürk Mahallesi Hurdacı,Ümraniye Çakmak Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Çamlık Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Cemil Meriç Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Dumlupınar Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Elmalıkent Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Esenevler Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Esenkent Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Esenşehir Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Huzur Mahallesi Hurdacı,Ümraniye İstiklal Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Kazım Karabekir Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Madenler Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Mehmet Akif Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Namık Kemal Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Parseller Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Saray Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Şerifali Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Site Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Tantavi Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Tatlısu Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Tepeüstü Mahallesi Hurdacı, Ümraniye Topağacı Mahallesi Hurdacı 
TIKLA VE ARA

HEMEN GELSİN

 HURDA BAKIR

*Hurda bakır ve çeşitli bakır hurdalarınızı değerlendirmek hem geri dönüşüme katkı sağlayacak hem de değerli metalinizden sizin dekazanmanızı sağlayacaktır.
*Bakır hurdalar değerli hurda metallerindendir.

*Geri dönüşümüne katkı sağlayarak ekonomiye de fayda sağlamaktasınız.

*Değerli madenler bakımından zengin bir ülke konumunda olsak ta bu madenlerin çıkartılması ve işlenmesi çok büyük iş gücüne gerek duymaktadır.

*Bu noktada hurda alımı yaparak hem doğal zenginliklerimizi korumakta hem de sizlerin değerli metallerini nakit olarak alarak sizlere fayda sağlamayı amaçlamaktayız.

*Hurda bakır ve bakır hurda atıklarınız için bizleri arayarak yerinde tespit yapmamızı sağlayabilirsiniz.

TIKLA VE ARA

HEMEN GELSİN

 HURDA SARI

*Şerifali hurdacı hurda 05379949774 hurdacılık alım satım hurda kablo hurda demir alımı

*Hurda sarı ve sarı hurda olarak tabir edilen değerli metallerinizin atıklarını geri dönüşüme kazandırmanız gerekmektedir.
*Halk dilinde genel olarak sarı hurda olarak bilinen hurda çeşidi aslında bakır ve alaşımlarını içermektedir.

*atasehir Hurda olarak sarı hurda atıklarınızı değerlendirmek için sizlerin yanındayız.

*Hurda ve hurda çeşitleri konusunda güvenilir bir firma olmak için çalışmaktayız.

*Bina yıkım işleri çerçevesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına karar verilen yapıların yıkımından önce yapılan söküm çalışmalarında ortaya çıkan ikinci el ahşap, amerikan ve çelik kapılar, pimapen doğramalar, banyo mutfak dolapları ve armatürleri ve daha bir çok mobilya geri dönüşüm kapsamında değerlendiriliyor.

*Yıkım çalışmalarının söküm safhasında iş makinası ile yıkım başlamadan önce yapının içinde bulunan her türlü yeniden değerlendirilebilir kıymetlerin sökülmesi ve kullanılmış ürün olarak değerlendirilmesi sonucu ekonomiye katkıda bulunulmaktadır.
*Bina ve diğer yapılarda yıkımdan önce her tülü amerika, masif ve çelik kapılar, pimapen PVC ve ahşap doğramalar, cam -plastik-alümünyum ve bakır gibi yeniden değerlendirilebilir.
*Hurda kıymetleri binadan ayıklanıp doğru geri dönüşüm metodları ile bir kıymet olarak yeniden ekonomimize kazandırılmaktadır.

*HİZMETLERİMİZ

*şerifali Hurda Alimunyum

*şerifali Hurda Bakır

*şerifali Hurda Sarı

*şerifali Hurda Çelik

*şerifali Hurda Çinko

*şerifali Hurda Krom

*şerifali Hurda Kablo

*şerifali Hurda Demir

*şerifali Hurda Bakır

*şerifali Hurda Paslanmaz

*şerifali Hurda Alüminyum

*şerifali Hurda Kağıt

*şerifali Hurda Plastik

*şerifali Makina Hurdaları

*şerifali Hurda Çinko

*şerifali Sarı Hurda

*şerifali Hurda Pet

*şerifali Hurda Naylon

*şerifali Hurda Krom

*şerifali Hurda Kurşun

  

Kırılmış, dökülmüş, eskimiş, parçalanmış, vizesi dolmuş; artık kullanılmaz hale gelmiş ya da kullanmanın gereği kalmamış, herhangi nesneler... çöplüklere ya da hurdaliklara atılırlar ve fakat "geri dönüşüm" denen olayla tekrar kullanılır hale getirilirler... öyle ki, hurda araba koltuklarından çam sakızı, hurda vibratörlerden çoban armağanı yapanlar wardır. Maltepe Hurdacı,Maltepe Hurda,Maltepe Hurda Alanlar,Zümrütevler Hurdacı,Kartal Hurdacı,Atasehir Hurdacı,Kadıköy Hurdacı,Ümraniye Hurdacı,Maltepe Hurdacıları,Hurda alanlar Maltepe İstanbul, da en çok aranan şirket konumundayız bunun yanı sıra,Zümrütevler Hurdacı,Kartal Hurdacı,Atasehir Hurdacı,Kadıköy Hurdacı,Ümraniye Hurdacı,Maltepe Hurdacıları,İlgilerinize Teşekkür Eder Çalışmalarınızda Başarılar Dileriz. Hurdacı: Kullanılmış kilit, anahtar, araç gibi ufak tefek şeyleri alıp satan kimse.

Hurdacılık: 1. Hurda alıp satma işi. 2. (mecazi) Gereksiz ve eski eşyaları elden çıkaramama durumu.

Hurda fiyatı: Hurda değeri.

Hurda fiyatına: Çok ucuz fiyata, değerinden çok aşağıya.

Hurda fiyatına satmak: Kullanılmış herhangi bir eşyayı ham madde fiyatına kiloyla satmak.

Hurda metodu: Metalürjide, dökme demiri Martin fırınında demir ve çelik hurdaları gibi daha düşük karbon oranlı maddelerle karıştırarak çelik elde etme yöntemi.

hurdacı, hurdacılık, hurdacı arabası

Hurdacılık

.hurdalarımnızı bize güven içinde vereceksiniz ,biz birgünlük degel hergün sizlerle çalışmak için burdayız,palet ,makara,osb,pleymut, teleskop direk,kumaş hurdası,lastık hurdası ikinciel alım satım yapmaktayız.palet ,makara,osb,pleymut, teleskop direk,kumaş hurdası,lastık hurdası ikinciel alım satım yapmaktayız.Bu tür hurdaların  plastik,naylon,kimyasal atıkların doğada kaybolma curümesi 100 yılları bulabiliyor, bunları hayvanların yemesi yada ayaklarına dolanması gibi olaylarda hayvanlar hayatlarını kaybetbektedir,doğa atıkları yani insan oğlunun çöpleri deniz hayvanlarınında doga yaşam  hayvanlarının da ölümüne yol acarak bir katliyam yapılmaktadır. bu tür hurda yada atıklarınız için .